icon

Bestil nem aftensmad
- Prøv en smart madplan med måltidskasser

Se priser og rabatter - vi har samlet en række smagfulde forslag til de bedste måltidskasser og færdigretter.

Måltidskasser gør hverdagen en del lettere og er et godt alternativ til en traditionel madplan.

Denne side viser reklamer fra vekslende udbydere af måltidskasser.

Bestil måltidskasser med aftensmad der passer jeres smag - det er super nemt og med et minimum af madspild

Ideen bag måltidskasser er at det skal være nemt, lækkert og ikke tage for lang tid at lave. Det er blevet en nyttig service, der er til stor hjælp for mange familier og enlige der ønsker en lækker aftensmad.

En måltidskasse er en madkasse der leveres direkte til døren med friske råvarer. En måltidskasse indeholder typisk en madplan med friske råvarer, ingredienser og opskrifter til det antal dage, du har bestemt. Måltidskasserne bliver udarbejdet af kokke, og indeholder friske sæsonbetonede råvarer for at give en bedst mulig smagsoplevelse.

Få en god og sund aftensmad

Vi er mange der gerne vil leve en sundere livsstil, med god sund aftensmad hver dag, der ikke kun består af broccoli og blomkål. Med de bedste måltidskasser og færdigretter er det muligt at blive positivt overrasket med noget alle kan lide.

Forestil dig at du ikke skulle bekymre dig om, hvad du skal lave til aftensmad. Med en af de lækre måltidskasser kan du nyde et velsmagende og nærende måltid uden alt besværet. Du skal bare åbne kassen, følge de enkle instruktioner, og voila! Der serveres aftensmad. Så hvorfor vente? Bestil en måltidskasse i dag.

Her på siden har vi samlet en simpel liste over de bedste måltidskasser og high-lightet 5 af dem der er sælger bedst. Listen ændre sig konstant og derfor opdaterer vi siden flere gange i måneden.

Bruger man færdigretter og måltidskasser i en fast aftale, slipper man også for at bruge energi på at lave en almindelig løbende madplan. Med en sådan aftalte er man ud over problemt med en madplan. For ugens aftensmad kommer som aftalt, lige til din dør.

Sunde måltidskasser - prøv familiemåltider med lækre livretter

Der er flere firmaer, som har opdaget netop denne problemstilling og dermed skabt et produkt, som kan hjælpe dig med at leve en sund livsstil og lave nem aftensmad der smager godt, uden at det skal være tidskrævende. Det er bl.a. firmaer som HelloFresh, Retnemt, Aarstiderne, Simple fest og Marley Spoon, der har skabt måltidskasser, som du kan abonnere på eller bare bestille enkeltvis uden binding.

De har gjort hele processen med at lave danske klassikere og retter fra hele verden super nem. Bestil en måltidskasse til døren, følg instrukserne og derefter har du lynhurtigt et super lækkert måltid klar til hele familien. Alle udbydere af mad kasser har lavet måltidskasser til hele familien, så der også er mad ungerne glæder sig til.

Smart som led i en madplan

Mange leder efter en god madplan der kan holde uden besvær. En måltidskasse kan fint være en del af en madplan. Bestil en måltidskasse i det interval af dage du ønsker, og der kommer automatisk sunde og velsmagende mad kasser til døren efter den ønskede madplan.

Du slipper for at lave en fysisk madplan og for at handle ind til aftensmaden. Du binder dig ikke længere end du ønsker og samtidig får du en nem løsning på din madplan.

Hvordan fungerer en aftale om levering af sunde måltidskasser?

Mad kasser på denne måde er meget populære, fordi hele processen er gjort så simpel og tidsbesparende som muligt. Måden det fungerer på er, at du vælger hvilken måltidskasse du føler der passer bedst til din familie og så bestiller du den bare direkte til din dør. Når du skal til at lave måltidet, er kassen pakket på en smart måde, så du bare kan tage de forskellige dele op, følge instrukserne og så har du et måltid i særklasse klar på ingen tid. Det er virkeligt nemt.

Et naturligt spørgsmål du nok vil stå tilbage med, fordi der er så mange forskellige måltidskasser at vælge imellem, vil måske nok være: Hvilken måltidskasse er bedst?

Hvilken måltidskasse er bedst?

Man kan ikke som sådan sige, at en måltidskasse er bedre end en anden. De er blot forskellige, så hvor en familie synes at Hellofresh måltider er bedst, kan det være at en anden synes at kassen fra Aarstiderne eller Retnemt måltidskasser er bedst.

Til fælles har næsten alle måltidskasserne dog, at der er fokus på variation, sundhed og en god smag, så du kan forvente at modtage en sund måltidskasse næsten uanset hvilken udbyder du vælger.

Måltidskasser

Udvalgte måltidskasser

Fordelene ved at købe måltidskasser

Der er mange fordele ved måltidskasser, ud over det nemme i at få leveret til døren, er her er nogle af de primære fordele:

  • Tidsbesparende og super nemt at lave
  • Fungerer fint som et led i en madplan med levering til døren
  • Skab en sund livsstil med de sunde måltidskasser
  • Måltidskasser er med til at mindske madspild
  • God variation i retterne
  • Prøv forskellige spændende danske og internationale retter
Måltidskasser
Måltidskasser
Måltidskasser

Der er flere forskellige leverandører med mad kasser, der er strømmet til markedet efter danskerne har fået øjnene op for denne service.

Der er noget til enhver smag og enhver økonomi, så der er god mulighed for at tilpasse forskellige kostvaner og behov. Herunder er nogle af de mange måltidskasser og hvad de særligt kan tilbyde dig:

HelloFresh er hurtigt blevet en virksomhed, som er populær hele verdenen over, og det er egentligt ikke svært at forstå hvorfor, efter man har modtaget en måltidskasse fra dem. Siden 2011 har de mættet millioner af maver. De har en grøn og bæredygtig tilgang til deres måltidskasser. De er også verdens ledende C02-neutrale måltidskasseudbyder, så hvis du går meget op i bæredygtighed og grøn produktion, så er HelloFresh den helt perfekte udbyder for dig. Her kan du med god samvittighed nyde din måltidskasse, der er altid friske ingredienser, ingen binding og mad til døren. Udover at have et stort fokus på deres CO2-aftryk, så fokuserer de også meget på at levere sunde og velsmagende måltidskasser og har muligheder til enhver smag.

HelloFresh tager fleksibilitet til helt nye højder og har et bredt udvalg af måltidskasser, så du kan finde dem der passer helt perfekt til dig og din familie. Her har du mulighed for at vælge imellem vegetarisk mad, familievenlige retter og hurtig aftensmad, som kan laves på kun 25 minutter.

Få nem aftensmad med 18 smagfulde opskrifter hver uge. Her er der tre fokusområder; klassiske retter, som leverer en varieret kost, vegetariske retter med en masse grønt, og familievenlige retter, som dine børn også vil elske.

MTkas

Hos Retnemt ligger fokus på at lave lækre måltidskasser til en god pris, så man kan gøre brug af dem uanset om man er en hel familie eller bor alene. Med måltidskasser fra Retnemt er du garanteret at spise varieret og sund hver dag – her er 40 forskellige retter at vælge imellem hver uge. Som kunde hos Retnemt kan man vælge mellem deres basiskasser eller at designe sin helt egen måltidskasse, og få måltidskassen leveret direkte til din dør.

Vælger du en basiskasse får du en måltidskasse med lækre, sunde og hurtige retter, som nemt og hurtigt kan laves på ca. 30 minutter. Vælger du dog at designe din egen, så den passer perfekt til dig og dine behov, så er der uendeligt mange forskellige muligheder. Retnemt har nemlig et kæmpe udvalg, hvor du kan vælge retter fra flere forskellige kategorier, der dækker over mere end 800 opskrifter.

Uanset hvor kræsen du eller dine børn er, så vil der uden tvivl være helt perfekte retter til jer her hos Retnemt. Afkryds hvad du ikke ønsker af ingredienser i din mad, så matcher de jeres ønsker med hver uges menu.

Aarstiderne er en meget populær udbyder af måltidskasser, som har specielt meget fokus på friske råvarer. Her finder du økologisk måltidskasser med velkendte retter og god aftensmad.

Som kunde hos Aarstiderne er du garanteret at leve en sund og varieret livsstil, hvor din krops behov dækkes helt ind. Deres retter indeholder nemlig alle de gode sager for kroppen, så du kan komme væk fra alle de usunde ting, uden at skulle gå på kompromis med smagen.

Aarstiderne har også gjort det super simpelt at være kunde. Her går man blot ind på deres hjemmeside, indtaster hvor mange personer man er i husstanden, samt hvilken type mad man er på udkig efter, og så dukker der en lang liste op med muligheder af forskellige måltidskasser.

Du kan se hvad en årstiderne måltidskasse indeholder, hvor mange dage den dækker over, samt hvor lang tid det tager at lave maden. Det er både sundt, simpelt og nemt. Det er naturligvis også en af grundene til, at Aarstiderne er blevet så populært her i Danmark.

Sundtakeaway er som navnet indebærer interesseret i at tilbyde et let og sundt alternativ til take-away.

Med deres måltidskasser får du ikke bare opskrifter og ingredienser, men tilberedte retter, så du ikke skal røre en finger selv. Det er altså det samme som take-away, dog med fokus på smag, kvalitet og ikke mindst sundhed.

Her er der mulighed for at bestille en hverdagskasse, hvor du får alle måltiderne til din dag. Altså morgenmad, middagsmad og aftensmad. Desuden er der flere måltidskasser med fokus på sundhed og vægttab. Det kan derfor være et godt valg, hvis du ønsker at omlægge dine kostvaner.

Her er fremtidens måltidskasse udbyder, hvor alt maden er færdig tilberedt og salaten er snittet inden det hele leveres i en termokasse til døren.

Udvalgte måltidskasser

En måltidskasse kan være ny energi til madlavningen

Måltidskasser er blevet et populært tilvalg for mange danskere. Det er blevet et godt tilvalg af både enlige og børnefamilier. Det er ganske forståeligt, da måltidskasserne tilbyder et let og hurtigt alternativ. For eksempel kan en hverdag for børnefamilien være hektisk, og det kan være vanskeligt at nå at handle og lave varieret mad til både små og store.

Langt de fleste af os føler nok, at det kunne være rart med lidt flere timer i døgnet. Her kan en måltidskasse byde ind, da det kan frigøre en masse tid for den enkelte husstand. Samtidig kan nye hurtige og nemme hverdagsretter give inspiration til at afprøve andre køkkener.

Det kan bringe en ny energi på madlavningen, da du bliver introduceret for nye hverdagsretter, som kan skabe mere variation i dit repertoire. Vi har alle en tendens til at vende tilbage til de gamle kendinge, som vi hurtigt kan lave til aftensmad. Derfor kan det være godt at få friske inputs til ligefrem billig og nem aftensmad.

Husk at gemme de opskrifter der følger med de mad kasser du bestiller, det kan give stor inspiration når du er i gang med en aftensmad, hvor du selv er kokken.

Bestil aftensmad - hurtig og billig

Mange af os har travlt i hverdagen, og for mange er det derfor vanskeligt at finde tid og plads til at handle og lave god nærende mad. Den travle hverdag og manglende overskud til at stå i køkkenet gør, at mange tyr til take-away.

Med måltidskasser kan du dog næsten få fornemmelsen af take-away, da du får en opskrift og bliver udstyret med alle nødvendige ingredienser, som du blot skal samle. Du kan få madkasser til døren alle ugens dage eller blot to eller tre.

Måltidskasserne kan også præsentere en billigere løsning, da indkøb til en husstand hurtigt kan løbe op. Sommetider er der endda efterladte rester, man ikke får spist. I måltidskasserne får du præcis de mængder, du skal bruge.

Tilbud på de bedste måltidskasser

Mange af os har travlt i hverdagen, og for mange er det derfor vanskeligt at finde tid og plads til at handle og lave god nærende mad. Den travle hverdag og manglende overskud til at stå i køkkenet gør, at mange tyr til take-away.

Med måltidskasser kan du dog næsten få fornemmelsen af take-away, da du får en opskrift og bliver udstyret med alle nødvendige ingredienser, som du blot skal samle. Du kan få madkasser til døren alle ugens dage eller blot to eller tre.

Måltidskasserne kan også præsentere en billigere løsning, da indkøb til en husstand hurtigt kan løbe op. Sommetider er der endda efterladte rester, man ikke får spist. I måltidskasserne får du præcis de mængder, du skal bruge.

Vi kan klart anbefale at prøve

Her på siden formidler vi de bedste tilbud på forskellige typer af måltidskasser. Det gælder både for dig, der ønsker aftensmad til døren, til dig der vil lære at lave flere vegetariske retter efter nemme opskrifter og for dig, som gerne vil minimere dit madspild og leve mere økologisk og bæredygtigt.

Vi har selv testet flere af de viste mad kasser og er ikke de eneste. De danske forbrugere har siden 2005 været flittige forbrugere af måltidskasser over hele landet. 

Vi vil gerne gøre livet nemmere for dig, der skal kokkerere til hele familien eller til dig selv. I kasserne er der noget for enhver smag, men fælles for de udvalgte leverandører af måltidskasser er kvalitet til prisen.

God appetit!

maltidskasse